+ 61 7 3252 0949
Sunshine Beach Surf Lifesaving Club Push Architecture Andrew Bock Architecture
Sunshine Beach Surf Life Saving Club Push with Andrew Bock Architecture
Read More

Parklands Retail Refurbishment

by admin· May 17, 2019· in · 0 comments
Providore raw university Griffith university Brisbane Push Architecture retail food fitout hospitality architecture Griffith university southport campus gold coast architecture

Providore Retail Fitout

by admin· November 03, 2017· in · 0 comments

Village Express Cafe Fitout

by admin· November 03, 2017· in · 0 comments

Embassy Hotel Fitout

by admin· November 03, 2017· in · 0 comments
Brisbane shopping centre food court architecture Push Architect concept design

Shopping Centre Refurbishment Concept

by admin· November 02, 2017· in · 0 comments
Brisbane retail cinema architect Push Architect Palace Barracks Cinema Brisbane architect

Palace Barracks Cinemas

by admin· November 02, 2017· in · 0 comments

Fernvale Village Shopping Centre

by admin· November 02, 2017· in · 0 comments
Situated on the former timber sawmill site, Fernvale Village is a low scaled shopping centre. The prominence of the site and large scale of the building were primary factors in how the architecture is made.
Read More
          About 2017 Gold Coast Urban Design Awards, Commendation2016 AIA Queensland Architecture Awards State Medal (Beatrice Hutton Award) for Commercial ArchitectureGold Coast Building of the Year This project involved the re-planning and re-birthing of an ‘ugly duckling’ conglomerate structure that housed the Student Uni Bar, Function Room and some eating areas.The major architectural manoeuvres involved relocating the Bar to create a new pedestrian entry to the University that links the new light rail station through an alfresco dining area and into the campus. Architecturally the building’s many disparate parts are united in a clean palette of durable materials and rational planning to effectively renew the whole. The original building fabric has been carved out to create the Link laneway connection complete with sky blue roof light. This links the food tenancies and Uni Bar between the University entry and the campus.The Bar is moved from the Campus front door back into a larger area within the complex that has clear access to an outdoor terrace, under an extended sculptural roof as part of the works.The new Uni Bar is strategically positioned on the Link Laneway pedestrian spine, which is a major campus thoroughfare. The new design incorporates […]
Read More